Dnevnik jedne učenice

Kohai Jelena

Pravi izbor

Kako da čovek zna šta je za njega dobro? Da li je neophodno isprobati mnogo različitih stvari, pa odrediti na osnovu toga ili je moguće taj dobar osećaj prepoznati onog trenutka kad se javi?

Opširnije »
Kohai Jelena

Sigurno mesto

Facebook-f Youtube Instagram Sigurno mesto Moja prijateljica je pre nešto više od godinu dana otkrila planinarenje i sad osvaja jedne za drugim planinske vrhove. Pričala

Opširnije »
Kohai Jelena

Treća sreća

Podrška – to je zaista najvažnije kad si na početku, kad si nesiguran praktično u vezi sa svime što radiš. Ipak, kad poveruješ da možeš, pa i ako nije odmah, postići ćeš cilj ukoliko si posvećen i okružen pravim ljudima.

Opširnije »
Kohai Jelena

Volja = Snaga

Znam mnogo žena koje pokušavaju da nađu nešto za sebe, da budu aktivne, pa onda krenu u teretanu, na pilates ili nešto slično…i to traje neko vreme.

Opširnije »
Kohai Jelena

Novi dan

Petak je moj dan za treninge, takav smo dodgovor postigle moja ćerka i ja. Znam i osećam da nije dovoljno, ali polako… sa njom moram tako, da navikne da sam tu, u njenom prostoru.

Opširnije »
Kohai Jelena

Parter

Odmah na početku treninga sam videla da je ženama teže nego muškarcima. Oni imaju jače ruke, pa nekako lagano rade to držanje na rukama i sklekove.

Opširnije »
Kohai Jelena

Kimono

Sad mi je jasno zbog čega povezuju borilačke veštine sa samopouzdanjem jer ovde ne jačam samo svoje telo, osećam se snažnije, sigurnije i verujem više u svoje sposobnosti.

Opširnije »
Kohai Jelena

Prvi put

Život često pred nas postavi situacije koje nam se čine nepremostivim, teškoće koje nam se čine nesavladivim, ali i izazove koji nas čine snažnijima, boljima i hrabrijima.

Opširnije »
Copyright © 2020 Takeda dojo